Microneedling:

Wat is mirconeedling?
Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.


Collageen
Collageen is een eiwit dat de huid stevig en glad houdt. Naarmate de huid ouder wordt maakt het lichaam minder collageen aan. De huid begint slapper te worden en er ontstaan rimpels. Door de microneedling behandeling wordt het lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en worden rimpeltjes vanuit binnenuit opgevuld.
Het aangemaakte collageen blijft voor lange tijd aanwezig in de huid, alvorens het door het natuurlijke proces van het lichaam weer afgebroken wordt. Om het resultaat na de kuurt e behouden doet u een aantal keer per jaar een onderhoudsbehandeling. Hoe vaak u een onderhoudsbehandeling doet, is afhankelijk van uw huid. Uw specialist adviseert u graag.

Wanneer aan te raden?

- dunne huid, om extra collageen aan te maken en een dikkere huid te krijgen

- vanaf 40/50 jaar omdat dan de collageenaanmaak al met ongeveer 50% is verminderd

- rimpels minder diep maken door aanmaak van collageen

- wallen verminderen

- (acné) littekens opvullen of juist verheven littekens verminderen

- grove poriën, de huid krijgt dan een fijnere en gladdere structuur

- hyperpigmentatie

- bij bijvoorbeeld kraaienpootjes rondom de ogen

- striae, striemen in de huid verminderen en glad maken


Dermaplaning gezichtsbehandeling:

De huid wordt gereinigd. Dode huidcellen, donshaartjes en andere oneffenheden worden verwijderd. Je krijgt een ontspannend masker voor huidverbetering, maar ook lekker om te relaxen en detoxen. Na deze behandeling is jouw huid weer als nieuw. 

De behandeling is geheel pijnloos en wordt als ontspannen ervaren. 

Er wordt gebruik gemaakt van vitamine E boost voor huidverbetering en een LED-tunnel met verschillende functies: anti-aging, antibacterieel & ontsmettend voor acné, hyperpigmentatie en circulatie. Als jij dus huidproblemen hebt is deze behandeling zeker ook effectief hiertegen. Maar voor mensen met een droge huid helpt het ook heel goed tegen de schilfers. Het helpt om de huid gezonder te maken en het is tegelijk ook een relax momentje voor jezelf. 

hieronder een overzicht wat zit inbegrepen per dermaplaning behandeling:

dermaplaning basis:
oppervlaktereiniging
dieptereiniging scrub
fruitzuurpeeling
oneffenheden zoals donshaartjes en dodehuidcellen worden verwijderd door middel van een derma-mesje
serum aangepast op jouw huidtype
masker aangepast op jouw huidtype
lichttherapie 10-15 min 
aftercare dagcreme aansluitend op jouw huidtype en evt ook tips voor thuis

dermaplaning deluxe:

oppervlaktereiniging
dieptereiniging scrub
fruitzuurpeeling
oneffenheden zoals donshaartjes en dodehuidcellen worden verwijderd door middel van een derma-mesje
kwartsroller massage
wenkbrauwen epileren
serum aangepast op jouw huidtype
luxe masker aangepast op jouw huidtype
lichttherapie 15-20min
aftercare dagcreme aansluitend op jouw huidtype en evt ook tips voor thuis

Gezichtsbehandelingen 30,45 en 60 min:

  Wil jij geen dermaplaning maar gewoon enkel een lekkere ontspannen gezichtsbehandeling om ook je huid te verbeteren? Ook dan ben je bij mij aan het goede adres. Er zijn verschillende opties. Alle gezichtsbehandelingen bevatten oppervlaktereiniging, dieptereiniging scrub, een fruitzuurpeeling afgestemd op jouw huidtype, lichttherapie en aftercare dagcréme aangepast op jouw huidtype. Bij de langere gezichtsbehandelingen zijn er meer extra's, zoals een gezichtsmasker en serum aangepast naar jouw huid en ook de mogelijkheid om te epileren.

Hieronder een overzicht wat er zit inbegrepen per behandeling. Mocht u toch twijfelen welke behandeling voor u het meest geschikt is kunt u altijd contact met mij opnemen. Dit geldt natuurlijk ook voor het advies voor gezichtsverzorging welke geschikt is voor uw eigen huidtype


gezichtsbehandeling 3o min:
oppervlaktereiniging
dieptereiniging scrub
fruitzuurpeeling
lichttherapie
aftercare dagcreme aansluitend op jouw huidtype en evt ook tips voor thuis


gezichtsbehandeling 45 min:
oppervlaktereiniging
dieptereiniging scrub
fruitzuurpeeling
masker aangepast op jouw huidtype
lichttherapie
aftercare dagcreme aansluitend op jouw huidtype en evt ook tips voor thuis


gezichtsbehandeling 60 min:
oppervlaktereiniging
dieptereiniging scrub
fruitzuurpeeling

oneffenheden verwijderen
epileren
serum aangepast op jouw huidtype
masker aangepast op jouw huidtype
lichttherapie
aftercare dagcreme aansluitend op jouw huidtype en evt ook tips voor thuis

Biopeel   

Wat is een bio peel?
Een bio peel is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie. De huid gaat zich van binnenuit herstellen, met een direct zichtbaar resultaat.
Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenpeeling optimaal door de huid opgenomen. Het herstelvermogen van de huid wordt direct geactiveerd. Ook worden tijdens de massage dode huidcellen effectief verwijdert.


Hoe werkt het?
De huid wordt eerst gereinigd en daarna wordt de kruidenpeeling aangebracht. De kruidenpeeling wordt gedurende 10 tot 15 minuten ingemasseerd. Tijdens de massage kan de huid tintelen of licht branderig aanvoelen.
Na de massage met de kruidenpeeling wordt een masker aangebracht. Hierna wordt er een serum en verzorging aangebracht die afgestemd is op uw huid.
Tijdens de peeling worden er veel dode huidcellen verwijderd. Daarom wordt behandeling afgesloten met een oil elixir en een beschermende zonnefactor.


Wat doet de bio peel?
Wat de bio peel zo uniek maakt, is het gebruik van 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. De kruiden en algen worden geactiveerd met een speciale gel. Hierdoor worden de voedingstoffen die zij bevatten goed opneembaar door de huid.
De spirulina-alg alleen bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Deze zijn door de cellulaire structuur zeer makkelijk op te nemen door onze eigen huidcellen.
De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan. De huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd.
Het huideigen herstelvermogen wordt geactiveerd en verhoogd. Daarnaast heeft de bio peel een sterk ontgiftende werking.

Biopulse

Wat is biopulse therapy?

Biopulse therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen dor een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxgenatie) en lymfedrainage.
De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.


Hoe werkt het?
U krijgt eerst een ontgiftende reiniging, hierna wordt de huid voorbehandelt met een complex van peptiden en pure vitamine C. daarna wordt het speciale masker aangebracht, deze wordt volledig hard. Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel.
Het pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd.
Het masker blijft gedurende 45 minuten aangebracht en wordt daarna met een was massage afgenomen.
De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes in de huid te zien.
Dit is een positief en niet schadelijk effect, zuurstofrijk bloed is namelijk helderrood van kleur.
Wanner dit zuurstofrijke bloed naar de huid vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn. Zuurstofrijk bloed is essentieel voor vele gezonde processen in de huid en in het lichaam! De mate van roodheid is verschillende per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.


Wat doet het masker?
Het masker heeft naast het oxygenatie effect, ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën afsluiten. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloedt en verstevigt, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien.


Effectiviteit
- Anti-aging, lifting versteviging
- Aanmaak van collageen en elastine
- Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
- Verhelderen van hyperpigmentatie
- Verwijderen van dode huidcellen
- Verwijderen van verstoppingen uit de poriën
- Reguleren van de talgproductie
- Bestrijden van vrije radicalen
- In combinatie samen met microneedeling wordt er 50% meer collageen aangemaaktNieuwsgierig geworden of wil je meer informatie? Aarzel dan niet en neem gewoon even contact met mij op. 

Dat kan via onderstaande knop of op het telefoonnummer 06-33669892.


Bellen
Info
Instagram