Prijzen:

Hieronder vindt u de actuele prijslijsten van de diverse behandelingen.

Staat er niet bij wat u zoekt, of wilt u meer informatie: neem dan contact met mij op.

 

Afspraak maken
Bij het maken van een afspraak betaalt u 50% van de behandeling aan. Annuleert u op tijd? Dan kunt u de afspraak altijd nog verzetten, of u krijgt een cadeaubon van het bedrag. Geld terug is niet mogelijk. Bij de afspraak betaalt u dan de rest van het bedrag. Wilt u liever niet aanbetalen? Dan kunt u altijd even bellen voor een last minute plekje!

Het meenemen van kinderen is niet bij elke behandeling mogelijk en kan alleen in overleg. Dit omdat er in de salon wordt gewerkt met chemische stoffen & laserapparatuur die schadelijk kunnen zijn voor kinderen. Heeft u dus een keer geen oppas vraag dan tijdig of het mogelijk is om uw kind mee te nemen en verzet anders uw afspraak minimaal 48 uur van te voren! 

Ivm overuren wordt er in de avond en op zaterdag een toeslag berekend. Van maandag t/m vrijdag 9.00-17.30 is gewoon normaal tarief. In de avond en op zaterdag betaalt u een toeslag van 20%. 

Op zon- en feestdagen zijn wij meestal gesloten, maar indien geopend wordt er een toeslag berekend, deze zal van te voren worden besproken met de klant. 


Bellen
Info
Instagram