De verschillen tussen de wimperextensions:

De meest gekozen wimperextensions bij mij in de salon zijn One by One en 2D wimperextensions. Bij One by One, de naam zegt het eigenlijk al, wordt 1 wimperextension per eigen wimper haartje geplaatst. Bij de 2D is dit 2 wimperextensions per eigen wimper. 

Hoe hoger het getal voor de D hoe meer haartjes er dus per eigen wimper worden geplaatst. Wel ga je naar mate van het volume dunnere haartjes gebruiken. Dit omdat het anders te zwaar zal worden en hierdoor kunnen de eigen wimpers beschadigen en afbreken. Hetzelfde geldt voor de lengte. 

Ik krijg vaak de vraag: kan je bij mij de langste lengte gebruiken? Dit kan helaas niet als je eigen wimpers dit niet toe laten. De eigen wimpers mogen namelijk met maximaal 1/3e verlengd worden wil dit gezond zijn. Als ik ze meer zou verlengen brengt dit schade toe, dit wil ik voorkomen en daarom zal ik dit niet doen. Ik sta namelijk in voor mijn kwaliteit en ga geen schade aanrichten aan uw eigen wimpers, ook niet als u dit zelf zou willen. 

Ik hoop dus dat u naar mijn advies zal luisteren en dan gaan wij samen kijken naar een mooi resultaat. Ik zal u de juiste instructies geven omtrent de nazorg. Ook krijgt u bij mij bij een nieuwe set een wimperborsteltje en een foam mee om de wimperextensions te verzorgen en schoon te houden. 

Gebruik geen producten met olie in combinatie met de wimperextensions. Mascara is een no go! Dit gaat er tussen plakken en dan kan ik de wimpers niet meer opvullen. 


Wimperlift: 

Bij de wimperlift worden de eigen wimpers omhoog gelift. Hierdoor lijken ze langer, voller en worden ze gekruld. Het geeft wel het mooiste resultaat als de eigen wimpers al wat langer zijn. Bij kortere wimpers heeft het zeker ook effect, maar valt het wel minder op als wanneer de eigen wimpers langer zijn. In combinatie met de wimperlift kunnen de eigen wimpers ook mee worden geverfd zodat ze zwart zijn. Na een wimperlift kan nog wel mascara worden gebruikt. Aan huis komen:

Bent u niet in staat om bij mij in de salon te komen? Tegen een kleine vergoeding kom ik ook bij u aan huis! De vergoeding verschilt per regio, afhankelijk van de afstand. Wilt u hier meer over weten? Neem dan even contact met mij op. 


Afspraak maken


Bellen
Info
Instagram