Permanente Make-UP ( PMU) Ombre powder brows:
 

De ombre powder brows is een van de nieuwste technieken en een echte trend op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen. Met deze techniek worden de wenkbrauwen op een hele subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU apparaat waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd. Het resultaat is semi permanent. Dat houdt in dat na gemiddeld 1,5 jaar de wenkbrauwen een touch up moeten krijgen om langer te genieten van de perfecte wenkbrauwen. 

voordelen?

- wenkbrauwen niet meer hoeven tekenen, je wordt altijd wakker met de perfecte wenkbrauwen 

- geschikt voor alle huidtypes

- heel natuurlijk poeder effect 

- geen kale plekken of littekens

- resultaat blijft 1 tot 3 jaar

- minder pijnlijk dan microblading


Bij de behandeling zit een nabehandeling inbegrepen tenzij anders afgesproken. De inbegrepen nabehandeling vind plaats binnen 8 weken na de eerste behandeling. 


Let op: Op de pmu behandelingen kan geen garantie worden gegeven ivm hoe ieder lichaam geneest is anders. Ook of u de nazorg opvolgt heeft veel invloed op het resultaat na genezing. Soms kan een extra nabehandeling nodig zijn, dit verschilt per persoon. Permanente Make-UP ( PMU) Microblading:
 


De microblading is net als de powder brows een van de nieuwste technieken en een echte trend op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen. Bij deze techniek worden de wenkbrauwhaartjes allemaal individueel getekend en met de juiste kleur pigment ingekleurd. Doordat het haartjes lijken geeft microblading een heel natuurlijk effect. Het resultaat is semi permanent. Dat houdt in dat gemiddeld jaarlijks de wenkbrauwen een touch up moeten krijgen om langer te genieten van de perfecte wenkbrauwen. 

voordelen?

- wenkbrauwen niet meer hoeven tekenen, je wordt altijd wakker met de perfecte wenkbrauwen 

- als je haartjes mist worden deze ook individueel bijgetekend

- heel natuurlijk effect, het lijken gewoon haartjes

- resultaat blijft gemiddeld 0,5-3 jaar


nadelen?

Het blijft wat minder lang zitten dan ombre powder brows en is niet voor elk huidtype geschikt. Dit komt omdat microblading maar 2 laagjes zijn en de ombre powderbrows bouw je met veel lagen op. 

Heb je een vette huid, grove poriën of dun bloed? Dan raad ik eerder powderbrows aan dan microblading. 


Bij de behandeling zit een nabehandeling inbegrepen tenzij anders afgesproken. De inbegrepen nabehandeling vind plaats binnen 8 weken na de eerste behandeling. 


Let op: op de pmu behandelingen kan geen garantie worden gegeven ivm hoe ieder lichaam geneest is anders. ook of u de nazorg opvolgt heeft veel invloed op het resultaat na genezing. soms kan een extra nabehandeling nodig zijn. dit verschilt per persoon. Permanente Make-UP ( PMU) Microshading:

De microshading techniek is een combinatie van ombre powderbrows en microblading. Dit blijft ongeveer even lang zitten als de ombre powderbrows en dus langer dan de microblading. Bij microshading is de voorkant haartjes techniek (microblading) en dit loopt over naar powderbrows in het staartje. 


Bij de behandeling zit een nabehandeling inbegrepen tenzij anders afgesproken. De inbegrepen nabehandeling vind plaats binnen 8 weken na de eerste behandeling. 

Let op: op de pmu behandelingen kan geen garantie worden gegeven ivm hoe ieder lichaam geneest is anders. ook of u de nazorg opvolgt heeft veel invloed op het resultaat na genezing. soms kan een extra nabehandeling nodig zijn. dit verschilt per persoon. 


Henna Brows:
Door middel van de juiste kleur henna, die wij samen zullen bepalen aan de hand van uw huidtype & haarkleur, worden uw wenkbrauwhaartjes en de huid geverfd. Dit resultaat is tot wel 1 week zichtbaar op de huid en tot wel 6 weken op de haartjes. 

Normale haarverf slijt eraf, henna groeit er echt uit met de wenkbrauwen mee. De behandeling kan met en zonder het epileren en/ of waxen van de wenkbrauwen.

image4
image4
image3
image3
image1-2
image1-2


Browlift:

Bij de browlift worden de eigen wenkbrauwen omhoog (of schuin voor een natuurlijker effect) gelift. Hierdoor lijken de wenkbrauwen optisch voller. Ook als je van jezelf maar weinig wenkbrauwhaartjes hebt kan dit een ideale uitkomst zijn.


image2-2
image2-2
image0
image0
image5
image5

Overige wenkbrauw behandelingen: 

 Uiteraard kunt u ook voor een minder uitgebreide behandeling kiezen. U kunt bijvoorbeeld ook de wenkbrauwen enkel laten epileren of waxen. Wilt u liever normale verf in plaats van henna? Ook dit is mogelijk. 


Aan huis komen:
Bent u niet in staat om bij mij in de salon te komen? Tegen een kleine vergoeding kom ik ook bij u aan huis! De vergoeding verschilt per regio, afhankelijk van de afstand. Wilt u hier meer over weten? Neem dan even contact met mij op. 


 

Afspraak maken via de online agenda
Bellen
Info
Instagram