Infralash eyeliner:
De infralash/deepliner is een lijntje tussen de wimpers. Subtiel maar geeft toch een volle oogopslag. Het laat je wimpers meer spreken en je ogen mooier uitkomen. Vanuit de infralash kunnen bredere eyeliners worden opgebouwd. Eventueel ook met een wing. 

Shadow Eyeliner:

 Deze eyeliner wordt opgebouwd vanuit een infralash. De shadow heeft altijd een wing, dit kan ook een heel kleintje zijn. Als deze is genezen geeft het een mooi effect. Het is goed zichtbaar, maar wat subtieler dan bijvoorbeeld een bredere klassieke eyeliner. 

Klassieke Eyeliner:

 Deze eyeliner wordt opgebouwd vanuit een infralash. Deze eyeliner is gewoon de klassieke eyeliner hoe we hem allemaal kennen en zo breed te maken als u zelf wenst. Je hebt hierbij keuze uit small, medium en large. Eventueel is het ook mogelijk om een eyeliner met wing te nemen dit kost €25 extra. 


Lipblush / Full lips:
Wil jij dat jouw lippen optisch voller lijken? Ben jij de vorm van je lippen een beetje kwijt of wil je gewoon een mooier kleurtje op je lippen? Dan is de lipblush echt iets voor jou. Met keuze uit 18 verschillende kleuren die ook onderling nog te mengen zijn zit er altijd iets bij. Het geneest heel natuurlijk dus het wordt nooit zo fel als een lippenstift. Wilt u dus een dagje wat anders kunt u deze er gewoon overheen dragen. 


Bellen
Info
Instagram