Permanente laser ontharing 

Wil jij ook niet meer hoeven scheren? Geen bultjes meer of geirriteerde huid? Een geheel pijnloze laserbehandeling?  

Met de speciale triplewave ontharingslaser (die werkt op 3 golflengtes)  worden je haarzakjes permanent geëlimineerd. Deze laser is voor alle haar- en huidtypes geschikt. Ook voor donshaar, in tegenstelling tot veel andere lasers. 

Gemiddeld heb je 6-8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. In tegenstelling tot ipl waarmee je vaak al op 10-12 behandelingen zit. De triplewave laser is vele malen effectiever omdat deze werkt op warmte in plaats van lichtflitsen. Hiermee blijft het dus ook weg, in tegenstelling tot bij ipl waarbij het alsnog terugkomt na een tijdje.

Deze laserbehandeling is geheel pijnloos  (door het sapphire ice systeem)  en mocht u toch twijfelen kunt u ook langskomen voor een proefbehandeling. 

Laserontharing wordt afgeraden bij zwangerschap en ook als je haargroei bevorderende medicatie gebruikt. Ook moet je na de behandeling ongeveer 2 weken uit kijken met de zon en goed insmeren met een factor 50 anders kun je snel verbranden

Wil je meerdere zones laseren dan krijg je bij mij standaard een korting. Ook als je in 1x een pakket neemt voor meerdere behandelingen geef ik hier korting op. 

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn om te combineren kunt u het best even contact opnemen welke zones u precies wilt. De meest gekozen pakketten heb ik voor u op een rijtje gezet. 


Laseren heeft geen contraindicaties behalve zwangerschap. Laserstralen kunnen schadelijk zijn voor kinderen. Ook ongeboren dus vandaar dat dit wordt afgeraden. Neem dus ook geen kind mee naar de afspraak ivm de schadelijke stralen. 
Bellen
Info
Instagram