Acrylnagels:

Ik werk voornamelijk met een cover pink kleur als basis. Deze is namelijk mooi egaal en als hier vervolgens gellak op gaat zal er geen kleurverschil zijn. Als u liever een andere kleur als basis wilt is dit natuurlijk ook mogelijk.

Andere mogelijkheden zijn babyboom, glitter uitlopen, french manicure en colorboom. Al deze verschillende technieken zitten in de prijs inbegrepen. Ook 2 nagels simpele nailart zoals streepjes, losse glitter, folie en steentjes zit inbegrepen. Uitgebreidere nailart zoals handschilderingen en 3D art kunt u extra tijd voor inplannen.

Op de kunstnagels krijgt u 1 week garantie mits u wel dagelijks minimaal 1x nagelriemolie smeert. Als u dit niet doet drogen de nagels uit en hierdoor krimpt de nagel. Waardoor het kunstproduct kan loslaten.  Gelnagels / Polygel:

Ik werk zelf nu meer met polygel. Dit is beter voor de eigen nagels dan acryl, maar wel steviger als gel. Het is een heel licht product. Veel klanten ervaren het als dat het voelt als de eigen nagel en dat ook stoten minder zeer doet. Ook ontstaat er onder polygel vaak minder lucht. Bij de afspraak kijk ik met u samen of dat acryl of polygel meer geschikt is. U mag uiteraard zelf kiezen. 


Gellak op de eigen nagels:  

Dit blijft langer zitten dan normale nagellak. Zo'n 3-5 weken kan de gellak op de eigen nagels mooi blijven. Mits de eigen nagels natuurlijk van zichzelf niet al te dun zijn en ombuigen. Als de eigen nagels namelijk te dun zijn kan de gellak sneller afbladderen gezien dit niet zoveel stevigheid bied als acryl, gel of polygel. Twijfelt u of gellak geschikt is voor uw nagels? Neem dan even contact op. 

Biab ( Builder In A Bottle )

 Dit is een versteviging op de eigen nagels. Het is steviger dan enkel een gellak, maar net iets minder stevig dan een kunstnagel. Ook worden bij de biab behandeling de eigen nagels niet verlengd. Eventueel is het ook mogelijk om over de biab nog gellak te zetten. 


IBX

Ibx is het herstellende, beschermende en verstevigende systeem voor de nagels. Ook kunnen 9/10 nagelbijters door een paar behandelingen al stoppen met nagelbijten. Ibx trekt in de nagels en ligt er niet bovenop. Wel is het mogelijk om over de ibx gellak, biab of kunstnagels te plaatsen. Het is ook ideaal voor mensen met dunne of gespleten nagels. Ibx repareert de nagel en zorgt dat hij niet meer splijt bij het groeien. 


Hebt u nog vragen over producten of diensten? Aarzel dan niet en neem vooral contact met mij op! Het telefoonnummer is
06- 33 66 98 92. U mag ook altijd een WhatsApp berichtje sturen. 

Aan huis komen:
Bent u niet in staat om bij mij in de salon te komen? Tegen een kleine vergoeding kom ik ook bij u aan huis! De vergoeding verschilt per regio, afhankelijk van de afstand. Wilt u hier meer over weten? Neem dan even contact met mij op. 

 

afspraak maken


Bellen
Info
Instagram